consultora i formadora en màrqueting digital

Abans de conèixer-me, deixa’m donar-te les GRÀCIES per voler saber qui sóc. He treballat molt per preparar-ho tot i espero que t’hi trobis a gust i que no sigui una pèrdua de temps.

No m’ha agradat mai decebre la gent.

Em dedico a la consultoria i formació en màrqueting digital amb una especialització en posicionament orgànic i analítica digital.  En la meva trajectòria he ajudat indústries i institucions a incrementar el creixement de les seves organitzacions millorant-ne l’abast, la visibilitat, el trànsit i el ROI de les seves tàctiques promocionals.

Totes les assessories són personalitzades i molt estratègiques segons el moment, el sector i l’empresa. 

Col·laboro a Mataró Ràdio al programa Culturetes i al portal de notícies Maresme360. Màrqueting i comunicació sempre han d’anar junts i d’això parlo als dos mitjans.

ÚLTIMS ARTICLES DEL BLOG

Bluff digital

Hoy voy a escribir un artículo antipático. No obstante, empezaré dando la enhorabuena a todas esas macroempresas del IBEX35 que se han dado cuenta de

LLEGIR-NE MÉS

Confien en mi

GUÍA GRATIS PARA LA DIGITALIZACIÓN DE LAS PYMES

Descubre cómo empezar la digitalización con esta guía orientado a mejorar los resultados de tu empresa. 

COMPLETA EL FORMULARIO

MERENDOLAS DE MARKETING

Te propongo que todos los jueves de 16:00 a 16:30 hagamos nuestra merendola marketiniana, donde compartiré las últimas novedades del sector. Podrás hacerlo desde tu sofá.

¡ME APUNTO! 

Abrir chat
1
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?