SERVEIS SEO

Som especialistes en posicionar pàgines. Dissenyem i executem l’estratègia de posicionament en buscadors que el teu lloc web necessita i que et permetrà incrementar el nombre de visitants i vendes en el teu lloc web.

Dins de les accions de posicionament orgànic:

AUDITORIA SEO

El primer pas que hem de fer és conèixer l’estat actual del projecte. I, per això, estudiarem i analitzarem el teu lloc web per presentar-te després una auditoria completa del teu lloc.

Auditarem l’estat One-Page i Off-Page per localitzar tots els errors existents. L’objectiu primordial és dissenyar l’estratègia i amb això donar més autoritat al teu lloc, producte o servei.

Fases d’una auditoria SEO:

Fase 1.
Briefing.

Recollim tota la informació que necessitem.

Fase 2.
Anàlisi i redacció de l’informe.

Identifiquem tots els punts de millora SEO en el lloc web del client.

Fase 3.
Informe.

Enviament de l’informe i lectura per part del client.

Fase 4.
Resolució de dubtes de l’informe.

En una reunió presencial via Skype i/o telefònica resolem tots els dubtes.

ESTRATÈGIA DE
POSICIONAMENT WEB

Seguint els resultats de l’auditoria web, analitzem l’estratègia de posicionament SEO que millorarà el teu índex de visibilitat.

El segon punt serà dissenyar la nova estratègia de posicionament que ens permetrà fer un benchmarket de la competència. Conèixer els punts febles, els punts forts i com podem superar-los.

SEO ON PAGE

En una primera fase treballem el SEO ON PAGE de la pàgina web o comerç electrònic basat en tècniques copy creatiu. El SEO ON PAGE és tot allò que l’usuari pot veure, canvis visibles dins del nostre lloc web.

SEO OFF PAGE

Les accions de SEO OFF PAGE són igual d’importants que les accions ON PAGE perquè ens ajudaran a incrementar la nostra autoritat de domini i de pàgina. Aquestes accions ens permetran tenir una imatge molt més consistent. 

Mitjançant el SEO OFF PAGE treballem una estratègia de linkbuilding i linkjuice única per al teu sector, donant-te la possibilitat que més persones et coneguin i, per aquest motiu, més persones et visitin i et comprin.

Especialistes SEO a Mataró

La nostra reputació i treball ens avalen!

Aconseguirem que la teva marca o negoci es posi en marxa amb èxit. Et dissenyarem una estratègia que millori la visibilitat als cercadors.

Per què escollir-nos?

Professionalitat:

Reconeixement i reputació: Ens avala la nostra feina braç a braç amb marques tan reconegudes com Berlitz, Tecnocampus o Bleïs Madrid, entre d’altres.

Experiència contrastada

Més de 10 anys d’experiència ajudant les marques a millorar la seva visibilitat a Internet. Seguim creixent cada dia. 

Personalització

Cada marca o empresa que sol·licita la nostra ajuda per millorar el seu posicionament, la treballem de forma personalitzada i segons les seves necessitats i objectius.

GUÍA GRATIS PARA LA DIGITALIZACIÓN DE LAS PYMES

Descubre cómo empezar la digitalización con esta guía orientado a mejorar los resultados de tu empresa. 

COMPLETA EL FORMULARIO

MERENDOLAS DE MARKETING

Te propongo que todos los jueves de 16:00 a 16:30 hagamos nuestra merendola marketiniana, donde compartiré las últimas novedades del sector. Podrás hacerlo desde tu sofá.

¡ME APUNTO! 

Abrir chat
1
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?